Actueel

Weekendafsluiting N359 bij Hilaard 22/4 25/4
Van vrijdag 22 april van 18.00 tot en met maandag 25 april 06.00 uur is het kruispunt bij Hilaard afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met verkeershinder.

Tijdens deze weekendafsluiting is er geen verkeer mogelijk op of nabij de omgeving van de kruising N359
En ook de weg naar Jorwert is dan afgesloten.
Het fietspad naar Winsum zal ook afgesloten zijn.
Let op: verkeershinder van 22 tot 25 april 2016
geplaatst op: 10-04-2016
Van vrijdag 22 april van 20.00 tot en met maandag 25 april 06.00 uur is het kruispunt bij Hilaard afgesloten. Houd daarom rekening met verkeershinder. Tijdens dit weekend asfalteren we de bypass en sluiten we deze aan op de N359. Na het weekend kan het verkeer weer ongehinderd de bouwlocatie passeren via de aangelegde bypass.
Autotunnel Hilaard: een update
geplaatst op: 25-05-2015
De omgevingsvergunning voor de bouw van de tunnel bij het kruispunt Hilaard is aangevraagd en de aanbestedingsprocedure is gestart...
Autotunnel Hilaard! Alle lichten op groen voor Hilaard
De plannen voor Hilaard gaan definitief door. Alle benodigde grond is nu in bezit van de provincie. De planning is nog globaal, maar naar verwachting start de bouw van de autotunnel in 2016 en is die een jaar later klaar. Voorafgaand aan de bouw van de tunnel verleggen de nutsbedrijven de kabels en leidingen. Zodra er meer duidelijkheid is over de planning wordt u daarover geïnformeerd.

Lytse Doarpen Rintocht

Ieder jaar organiseren een aantal enthousiaste wandelaars de Lytse Doarpen Rintocht. Een tocht met een route van 25 en 40 kilometer, die leidt langs tal van mooie kleine dorpjes waarbij u kunt genieten van het open karakter van het landschap rond de dorpen. De vele prachtige vergezichten met altijd wel een kerktoren op de achtergrond. In de dorpshuizen en of cafés wordt u gastvrij ontvangen. Beheerders en vrijwilligers voorzien u graag van een natje en droogje. Kijk voor meer informatie op www.lytsedoarpenrintocht.nl.

Voorzitter Stichting Lytse Doarpen Rintocht:
R. Miedema