Actueel

Werkzaamheden N359 Wommels zuid / stremmingen
geplaatst op: 17-11-2015
Via deze weg wil Aannemingsmaatschappij Van Gelder u informeren over de werkzaamheden aan de N359 Wommels zuid die in opdracht van de provincie Fryslân worden uitgevoerd.
Reimert BV aannemer Hilaard
geplaatst op: 16-11-2015
​De aannemer die de tunnel bij Hilaard gaat maken is bekend. Aannemer Gebr. Reimert BV uit Almere start in januari 2016 met de werkzaamheden.
Nieuwe Omnivereniging in Deinum
geplaatst op: 29-10-2015
Op woensdag 14 oktober en donderdag 15 oktober hebben alle bestuursleden van de betrokken verenigingen de handtekening gezet onder het ‘Voorstel tot fusie’. Daarmee is men weer een stap verder op weg naar de nieuwe omnivereniging in Deinum.
Burendag in Hilaard een groot succes!
geplaatst op: 27-09-2015
De burendag zaterdag 26 september 2015 was een groot succes. Wat was het fantastisch om te zien hoe actief iedereen was en hoe gezellig het was.
 
Hilaard en Hoptille op Facebook
geplaatst op: 15-09-2015
Beste dorpsgenoten en andere geïnteresseerden. Sinds mei 2015 hebben we een eigen Facebook pagina van ons mooie dorp!
Hilaard op de kaart
geplaatst op: 29-08-2015
Op de jaarvergadering van dorpsbelang hebben we gesproken over "Hilaard op de Kaart". 1 van de ideeën was om een mooi promotiefilmje van ons dorp te maken en via social media te verspreiden.
Autotunnel Hilaard: een update
geplaatst op: 25-05-2015
De omgevingsvergunning voor de bouw van de tunnel bij het kruispunt Hilaard is aangevraagd en de aanbestedingsprocedure is gestart...
Autotunnel Hilaard! Alle lichten op groen voor Hilaard
De plannen voor Hilaard gaan definitief door. Alle benodigde grond is nu in bezit van de provincie. De planning is nog globaal, maar naar verwachting start de bouw van de autotunnel in 2016 en is die een jaar later klaar. Voorafgaand aan de bouw van de tunnel verleggen de nutsbedrijven de kabels en leidingen. Zodra er meer duidelijkheid is over de planning wordt u daarover geïnformeerd.

Lytse Doarpen Rintocht

Ieder jaar organiseren een aantal enthousiaste wandelaars de Lytse Doarpen Rintocht. Een tocht met een route van 25 en 40 kilometer, die leidt langs tal van mooie kleine dorpjes waarbij u kunt genieten van het open karakter van het landschap rond de dorpen. De vele prachtige vergezichten met altijd wel een kerktoren op de achtergrond. In de dorpshuizen en of cafés wordt u gastvrij ontvangen. Beheerders en vrijwilligers voorzien u graag van een natje en droogje. Kijk voor meer informatie op www.lytsedoarpenrintocht.nl.

Voorzitter Stichting Lytse Doarpen Rintocht:
R. Miedema